Poziv na konferenciju DEMI 2019 (24. – 25. maj 2019. godine Mašinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci)

posted in: Skupovi | 0

Poštovane kolege,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da Mašinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uz suorganizaciju Mašinskog fakulteta Univerziteta u Nišu, Mašinskog fakulteta Univerziteta u Podgorici i Fakulteta za inženjerstvo Hunedoara  University Politehnica Timisoara organizuje 14. Međunarodnu konferenciju o dostignućima u mašinstvu i industrijskom inženjerstvu, DEMI 2019. Konferencija će se održati od 24. – 25. maja 2019. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

DEMI konferencija je u naučnoj i stručnoj javnosti već prepoznata kao uspješna međunarodna konferencija koja pruža mogućnost naučnicima i istraživačima iz različitih oblasti mašinstva i njemu srodnih disciplina da prezentuju svoja dostignuća i razmijene iskustva sa kolegama iz svijeta.

Cilj ove konferencije je da se učesnicima i široj javnosti približe novi rezultati istraživanja i razvoja u mašinstvu i njemu srodnim disciplinama, kao i da se diskutuje o mogućnostima njihove primjene u praksi.

  1. DEMI konferencija se po drugi put organizuje u saradnji sa univerzitetima iz Srbije, Crne Gore i Rumunije, sa motivacijom da obezbjedi odličnu međunarodnu platformu za akademsku zajednicu, istraživače, inženjere i učesnike iz privrede, da podijele svoja iskustva i uspostave nove poslovne veze.

Pozivamo Vas da se pridružite na konferenciji DEMI 2019 u pormociji znanja, razmjeni mišljenja, ideja i iskustava.

Detaljne informacije o konferenciji možete naći na zvaničnoj web stranici DEMI http://demi.mf.unibl.org