Besplatni vebinar na engleskom jeziku

posted in: Vesti, Vesti | 0
Besplatni vebinar na engleskom jeziku u četvrtak, 18. juna 2020. godine od 08:30 do 12:30 časova na temu:

Supercharge your manufacturing profit within six months using TOC“ – (Povećajte profit od proizvodnje u roku od šest meseci koristeći TOC)

Srećni smo što možemo da vas obavestimo da je vebinar pod nazivom „Manufacturing Tactics: Mitigate Lockdown and Position for Recovery“ koji smo održali u četvrtak 7. maja 2020. godine vrlo dobro prihvaćen od strane učesnika.
Povratne informacije učesnika takođe su pokazale da bi ljudi želeli da prisustvuju vebinaru koji će detaljnije prikazati aspekte Teorije ograničenja (TOC) u industriji proizvodnje, građevinarstva i održavanja.

Arrie van Niekerk je prihvatio poziv da predaje na četveročasovnom besplatnom vebinaru pod nazivom „Supercharge your manufacturing profit within six months using TOC“, kao što je prikazano u promotivnom letku u prilogu, a vebinar će voditi Henk Lourens iz kompanije Stratflow.

Vebinar će se održati u četvrtak, 18. juna 2020. godine od 08:30 do 12:30 časova.

U prilogu je letak koji sadrži detaljnije informacijame o programu radionice, predavačima Arrie van Niekerk, Henk Lourens i Callie Roos, kao i detalje o registraciji.

Važno je da ako se prijavite, zaista i prisustvujete, jer su mesta ograničena.

Radujemo se uspešnom vebinaru.